KONYA / MERAM - Meram Mehmet-Münevver Kurban Anadolu Lisesi

eTwinner ÖĞRENCİLERE KALİTE ETİKETLERİ TÖRENLE VERİLDİ.

Okulumuz her alanda olduğu gibi eTwinning platformunda da aktif olarak yer almıştır.

Coğrafya öğretmenimiz Ebru GÜMÜŞCAN ile okul müdürümüz Bahaddin DEMİRCİ'nin ortağı olduğu "İklim değiiyor, sen değişiyor musun? isimli proje ile, Görsel sanatlar öğretmeni Harun TUNA'nın ortağı olduğu " Design your own workshop(Kendi Atölyeni tasarla)"  isimli projelerimiz Ulusal Ajans tarafından ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Ulusal Ajans tarafından öğrencilerimize verilen kalite etiketleri okul müdürümüz tarafından törenle öğrencilerimize verilmiştir. Öğrencilerimiz belge verilmeden önce proje sürecinde nerler yaptıklarını sınıfları gezerek arkadaşları ile paylaşmışlar, etkinlikler ile yaptıkları çalışmaları okul koridorunda yer alan panolarda sergilemişlerdir.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

23-09-202123-09-202114-02-2023

Yayın: 23.09.2021 - Güncelleme: 14.02.2023 13:18 - Görüntülenme: 609